Elissa stopt met zingen: “muziekwereld is maffia”

elissa maffia

Elissa heeft aangekondigd te gaan stoppen met zingen. Dat deed de populaire Libanese zangeres middels een Tweet waarin ze zegt dat de muziekwereld een maffiawereld is.

“Ik werk aan mijn nieuwe album met heel veel liefde en passie. De reden is dat dit de laatste in mijn carrière zal zijn,” schrijft ze. “Ik kan niet werken in een omgeving die vergelijkbaar is met de maffia,” voegt de 46-jarige zangeres er aan toe.

Wat Elissa precies bedoelt is niet duidelijk. Wel klaagde ze eerder over haar platenlabel Rotana, dat haar muziek van de populaire Arabische streaming app Anghami verwijderde.

Haar fans hebben geschokt gereageerd op het nieuws. Ook veel Arabische artiesten lieten van zich horen. Zo zegt de Egyptische zanger Mohamed Hamaki het jammer te vinden dat ze stopt, maar haar besluit wel te respecteren.

Wij hopen natuurlijk dat Elissa zich nog bedenkt want we gaan haar muziek heel erg missen. Gelukkig hebben we in elk geval nog één album van haar tegoed. Tot die tijd kan je genieten van haar laatst uitgebrachte videoclip voor het prachtige nummer Krahni.